• nybjtp

Hvad er biomassegrafengarn og dets fordele?

Grafen er en todimensionel krystal med en bikagestruktur, hvor carbonatomer er tæt arrangeret og ligner et plan dannet af et sekskantet gitter.Grafen er en slags porøs grafen opnået fra majskolber ved "gruppekoordinationssamlingsmetode" og katalytisk behandling.Råvarerne til fremstilling af grafen fra biomasse er meget rige, produktet har god dispergerbarhed, og det er nemt at opbevare.Produktionsprocessen for biomassegrafen har ikke stærke oxidations- og kemiske reduktionsprocesser.Det undgår ikke kun miljøforurening, men opnår også grøn økologisk fremstilling, og der er ingen kemikalierester i produkterne.Hvilket forbedrer produkternes biologiske sikkerhed markant, og det er et typisk miljøbeskyttelsesprojekt.Grafen garner et produkt af grafen.

Indre varmegrafengarn er et nyt intelligent multifunktionelt garnmateriale sammensat af biomassegrafen og forskellige garner, som f.eks.innovativt nylongarn, osv. Det har funktionerne fjerninfrarød kropstemperatur, langvarig bakteriostase, fugtoptagelse og ventilation.På tekstilområdet kan det laves om til undertøj, sokker, babytøj, husholdningsstoffer, udendørstøj osv. Anvendelsen aftermisk grafen garner ikke begrænset til tøjområdet, det kan også anvendes på områderne bilinteriør, kosmetiske medicinske materialer, friktionsmaterialer, filtermaterialer osv.

Hvad er fordelene ved biomassegrafengarn for den menneskelige krop?

Langt infrarøde egenskaber:Den indre opvarmningnylon garnsammensat af biomasse grafen forbedrer garnets iboende egenskaber såsom fugtgennemtrængelighed, glat og blød, glat følelse, ægthed og så videre.Samtidig afspejler det perfekt egenskaberne af biomassegrafen, den mest oplagte er fjerninfrarød, det vil sige ved en lav temperatur på 20-35 ℃, absorptionshastigheden for fjerninfrarødt lys med en bølgelængde på 6-14 μm er mere end 88 %.Dette område med langt infrarøde stråler kaldes "livslysbølger" af videnskabsmænd og kan effektivt fremme mikrocirkulationen.

Langvarig bakteriostatisk:Opvarmningsmaterialet i biomassegrafenet har langvarige bakteriostatiske egenskaber.Efter at være blevet testet af et nationalt professionelt testbureau, kan den bakteriostatiske rate af forskellige almindelige bakterier nå op på 99%.Den unikke tilberedningsproces sikrer, at produktets antibakterielle egenskaber ikke bliver svækket efter gentagen vask.

Fugtabsorption og ventilation:Det store specifikke overfladeareal af opvarmningsmaterialet i biomassegrafenet gør, at det har egenskaberne som fugtabsorption og ventilation, og det kan hurtigt absorbere og lede vandet og sveden, der udskilles af menneskekroppen, og holde det tørt og behageligt.

Antistatiske egenskaber:Opvarmningsmaterialet i biomassegrafen kan effektivt reducere resistiviteten og har fremragende antistatiske egenskaber.

Der er mange interne varme grafengarnstoffer i vores liv, såsom undertøj, indlægssåler, tæpper osv. Produkterne af dette materiale er sunde og behagelige at have på, og er valg af mange forbrugere.Jiayis hovedproduktion af grafengarn bliver godt modtaget af kunderne.Vores firma producerer ogsåanti-UV nylon garn,anti-bakteriel nylon yam, osv., hvis du er interesseret i dem, bedes du kontakte os.


Posttid: Mar-06-2023